FŐOLDAL

Hajójegyek a környező szigetekre

Kelingking Beach Nusa Penida szigetén

Előzetes egyeztetés alapján kedves vendégeinknek névre szóló retúr hajójegyeket tudunk foglalni a következő szigetekre:

Nusa Penida
Nusa Lembongan
Gili Trawangan
Lombok

A Gili szigetekre és Lombokra Padangbai kikötőből indulnak hajók. A gyorshajók Gili Trawanganon és Gili Air szigetén állnak meg, Gili Meno-ra kisebb csónakkal lehet átjutni. 

Gili szigetek és Lombok: A retúr hajójegy árában benne foglaltatnak Balin a transzferek, a szállásról a kikötőbe, majd visszaútkor transzfer a kikötőből a(z új) szállásra. 


Ha a Gili szigetekre vagy Lombokra mennénk át, akkor érdemes 1-2 éjszakát odaát tölteni!!

Ha Nusa Lembonganra vagy Nusa Penidára tervezünk kiruccani, akkor az 1 napos túrákat ajánljuk (reggeli indulás, délután vissza a szállásra). Ide Sanurból indulnak hajók.


Megjegyzés: Egyes esetekben extra díjat kér a hajós cég a transzferért, ezért feltétlenül érdemes konkrét információt kérni tőlünk, hogy a kiválasztott szállást még vállalják-e ingyen vagy csak plusz díjért!!! Bővebb információ e-mail-en keresztül.

A hajójegy foglalásakor ún. "voucher"-t, azaz utalványt adunk, aminek felmutatásakor a kikötőben megkapja a kedves utas a hajójegyet.  Mangróve Nusa Lembongan szigeténA hajójegyek foglalásával kapcsolatban és az árakat illetően bővebb információért kérjük írjon nekünk e-mail-ben a balimagyaroknak@gmail.com címre.

Csodás napot kívánunk! 

Balimagyaroknak

.©️ Copyright 2022 Balimagyaroknak.com -Minden jog fenntartva

Főoldal

Főoldal

A LEGOLCSÓBB ÁRAK - BALIN ÉLŐ MAGYAR SEGÍTSÉGÉVEL!!! Kapcsolat: balimagyaroknak@gmail.com Frissítve: 2022.11.28. Kedves Bali iránt érdeklő...