Translate

FŐOLDAL

Fakultatív programjaink

FAKULTATÍV PROGRAMJAINK KÖZÜL BÁTRAN VÁLASZTHAT!

Nyugodtan írja meg nekünk, melyik program érdekelné Önt, és mi megírjuk, melyik kirándulás útvonalába férne bele, illetve a kirándulások mellett melyik napon lenne ideális a program.Vadvizí evezés/ Rafting:

Félnapos program:
indulás a szállásról, majd a folyónál biztonsági tájékoztatás után kb. 2 órás vadvizí evezés, 
1-2 megállóval közben. 
Az evezés után büfés ebéd az árban.

Egy napra lehet tenni az elefántozással.


Elefántháton lovaglás+ állatkert:


Félnapos program. Szafaris (nyitott tetős) busszal utazunk az elefántokhoz, majd ott egy elefántra ketten ülhetnek fel. Egy ösvényen sétál végig az elefánt, majd a séta azzal végződik, hogy egy medencébe megy bele, ahol kicsit fröcsköl, mókázik, majd kihoz bennünket. Az elefántolás maga 30 perces program, miután körbe lehet járni az állatkertet.

Egy napra lehet tenni a vadvizí evezéssel.


Delfinekkel úszás/ delfinsimogatás a medencében:
Teknősök szigete és más állatok:

Az Uluwatu- Nusa Dua kirándulás keretében üvegaljú csónakkal átmehetünk a Teknősök szigetére. Ezen a kis szigeten nemcsak teknős rezervátum található, hanem más érdekes helyi állatokkal is találkozhatunk, és a legtöbbjüket meg is foghatjuk. 
Vizísportok: Jet sky, banánhajó, parasailing, flying fish és más érdekes játékok:

Banánhajó

Flying fish


Parasailing


Tenger alatti séta: A parton búvárruhába öltözünk, majd csónakkal kivisznek bennünket a tengeren egy pontonhoz, ahol felszerelik a többi felszerelést, és lemerülünk a tengeralatti sétához. Időtartam: 1 óra.
Búvárkodás:  Balin keleten, Amedben és Tulamben környékén (US Liberty hajóroncs) érdemes búvárkodni, valamint keleten található a Blue Lagoon is (Padang Bai-ben), ott sznorkellezni is nagyon klassz.
Szörfözés:
Kuta, és Double Six partokon van lehetőség szörfözni kezdőknek és haladóknak egyaránt. Aki még soha nem próbálta, és most szeretné, annak is megéri, mert nagy élmény!  
ATV/ 4kerekű squad: 

1,5- 2 órás program.
Tevegelés: Igen, Balin tevegelni is lehet. :)
Minimum 2 fő.


©️ Copyright 2024 Balimagyaroknak.com -Minden jog fenntartva