Translate

FŐOLDAL

VENDÉGEINK véleménye:

VENDÉGEINK VÉLEMÉNYE:

“2019 október végén voltunk barátnőmmel Balin. Bettivel már az utazás előtt mindent lefixáltunk, transzfert, kirándulásokat. Mindig minden sofőr pontosan érkezett, kedvesek, segítőkészek voltak. Esténként Betti érdeklődött, hogy minden rendbe volt-e aznap, és pontosítottuk a következő napI programot. Bármilyen kérésünk, egyedi útvonalunk volt, az maximálisan megoldható. Ár-érték arányban a legjobbak.
Nagyon jó volt, hogy levették a vállunkról a terhet, hogy magunk intézzük a programjainkat, így nekünk csak a élveznünk és megélnünk kellett a csodálatos helyeket, amiket utunk során láttunk.
Nagyon hálásak vagyunk Bettinek és az egész csapatnak, köszönünk nektek mindent.❤️
Nemsokára visszatérünk, és csak veletek kirándulunk! 😘”

Sövegjártó Rita“Köszönjük szépen, hogy segítettetek nekünk megszervezni életünk legcsodásabb útját. Köszönjük, hogy az első pillanattól kezdve folyamatosan elérhetőek voltatok, biztonságban éreztük magunkat. 🤗🤗❤”  
Győri Beáta“A legszebb utazásom volt, köszönöm a munkátokat. További szép sikereket kívánok! :) “
Varga Zoltán

“Köszönünk mindent, Betti! Nagyon hiányzik Bali! Imádtuk!!!”
Janka Giczi

“Életre szóló élményekkel gazdagodtunk! Köszönjük a szervezést, a türelmet, a mident, amit értünk tettetek!”
Diana Cojocar Bugneriu- Erdély

“Szupi volt! Köszi mindent!”
Csont Váncsa Maresz

“Köszönjük szépen a túrákat, a költöztetést. Szuper volt minden. :) Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!!!”
Kunfalvy Annamária
“2019 novemberében 2 hetet töltöttünk Balin. Hatalmas köszönet Nektek, hogy felejthetetlenné tettétek az utazásunkat! :) 
Minden kirándulás, és szolgáltatás hibátlan volt, és nagyon magas színvonalról tett tanúbizonyságot. Vérbeli profik vagytok, baromi jófejek, rugalmasak, és minden apró plusz igényünket teljesítettétek! Mindenkinek ajánlom a szolgáltatásaikat! Nagyon hálásak vagyunk Nektek! Még.találkozunk!”

Einsiedler Bence